Facebook pagina Trooper pagina Contact pagina

Instaporkest

Instaporkest

Heel erg trots zijn we op ons Instaporkest, dat in 1999 werd opgericht en beginnende muzikanten de kans biedt om samen muziek te maken. Nele Ghijs richtte het Instaporkest op en heeft zich daar tot 2019 met hart en ziel aan gewijd. Deelname - en een eerste prijs! - aan het Europees Muziekfestival voor de Jeugd was de welverdiende kroon op haar werk. Filip Meeus heeft nu de taak op zich genomen onze startende muzikanten in te wijden in de orkestwereld.

De instappers - jong en iets minder jong - zijn een hechte groep. Naast de repetities gaan ze ook regelmatig op pad en organiseren ze activiteiten. Tijdens gezamenlijke optredens met het harmonieorkest leren de instappers de andere muzikanten en hun instrumenten kennen. En dat schept een band, want op de liefde voor muziek staat geen leeftijd.

Wil je meespelen? Dat kan. Voorwaarde is dat je minimum 1 jaar instrumentles gevolgd hebt. We repeteren iedere vrijdag van 19u00 tot 20u00 in de Vlierbeekzaal. Neem contact op via het contactformulier.